به گزارش خبرنگار مهر، دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس و نماینده مردم اراک در این مراسم با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور اجرای مدیریت جهادی است بیان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی مدیریت در مصرف و قطع وابستگی از دنیای استعمارگر و سلطه جوی غرب؛ اما متاسفانه برخی ها اقتصاد مقاومتی را اشتباه تعبیر می کنند.
محمد حسن آصفری افزود: برای ایستادگی در برابر خواسته های نابه حق استعمارگران باید کشور را به خود کفایی برسانیم و این مهم هم در گرو تلاش مسئولین و شناسایی ظرفیت های موجود در کشور و استفاده بهینه از این ظرفیت ها است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جوانان و دانشمندان ایرانی نباید به دلیل عدم وجود شغل در کشور بیکار باشند، اظهار داشت: مسئولین باید با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در کشور مانع ایجاد بیکاری جوانان ایرانی شوند.
وی استفاده از ظرفیت شرکت واگن پارس را یکی از راهکارهای رفع بیکاری در کشور دانست و ابراز کرد: شرکت واگن پارس با ساخت انواع واگن های مورد نیاز کشور و با بکارگیری نیروهای متخصص می تواند در راستای ایجاد اشتغال جوانان مثمرثمر واقع شود.
تنها راه رفع مشکلات فعلی کشور تقویت توان داخلی
آصفری تقویت توان نظامی کشور را برای مقابله با دشمنان کافی ندانست و تصریح کرد: باید برای مقابله با دشمنان توان تولید داخلی کشور هم تقویت شود.
وی ادامه داد: کسانی که فکر می کنند برقراری رابطه با دنیای غرب می تواند از مشکلات موجود و فعلی کشور بکاهد سخت در اشتباه هستند و باید بدانند که تنها راه رفع مشکلات فعلی کشور تقویت توان داخلی در راستای قطع وابستگی به دنیای غرب است.
صرفه جویی 700هزار دلاری در هر واگن مسافری 160 کیلومتر
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک در این آئین ابراز کرد: ساخت اولین سری واگن های مسافری 160 کیلومتر در شرکت واگن پارس اراک با صرفه جویی 700هزار دلاری در هر واگن صورت گرفته است.
محمد محمدی افزود: این واگن ها کمتر از یکسال و طی 9 ماه در این شرکت ساخته شده اند.
وی با اشاره به ظرفیت اسمی کارخانه واگن پارس ابراز کرد: این کارخانه توان ساخت یک هزار دستگاه واگن باری و 150 دستگاه واگن مسافری را در سال دارد.
مدیرعامل شرکت واگن پارس ادامه داد: این کارخانه می تواند در سال دو هزار و 500دستگاه واگن باری و 100 دستگاه واگن مسافری را تعمیر و بازسازی نماید.
محمدی بیان کرد: واگن های مسافری 160 کیلومتر ساخته شده در شرکت واگن پارس یکی از واگن های مسافری درجه یک با 10 کوپه به گنجایش 40 نفر مسافر و منطبق با استانداردهای بین المللی راه آهن های اروپا می باشند.
وی با بیان اینکه این واگن ها مجهز به امکانات رفاهی مانند تهویه مطبوع، تخت خواب، میزهای تاشو، سیستم پیام رسانی، نورپردازی، سیستم صوتی و تصویری هستند، اظهار داشت: در بخش استراکچر فلزی واگن یک هزار و 70 قطعه و در مجموع سه هزار و 746 قطعه استفاده شده است.
این مقام مسئول با اشاره به مشخصات فنی این واگن ها ابراز کرد: طول اتاق واگن 26 هزار و 100میلیمتر، وزن واگن خالی 44 تن، گنجایش مسافر 40 نفر، عرض واگن 2825 میلیمتر و ارتفاع تامپون 1060 میلیمتر است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک بیان کرد: این شرکت درخواست رفع مشکلات و موانع برای استفاده از ظرفیت های تولیدی موجود در کشور را از مسئولین دارد.
وی ادامه داد: جلوگیری از تنوع ورود واگن هایی با سیستم های مقاومتی ، ایجاد سفارش های تولید انبوه واگن در این شرکت و برقراری طرح جایگزینی واگن های فرسوده با خرید واگن های جدید از این شرکت از دیگر درخواست ها و انتظارات این شرکت از مسئولین ذیربط کشور می باشد.
این شرکت بیش از 36 محصول را تولید می نماید
محمدی با اشاره به اینکه این شرکت بیش از 36 محصول را تولید می نماید، اظهار داشت: درخواست نهایی این شرکت ارجاع ساخت حدود 2500دستگاه واگن مسافری و 700 لوکوموتیو مورد نیاز کشور به این شرکت است.
مدیرعامل شرکت راه آهن بنیاد شرقی گفت: اولین سری واگن های مسافربری 160 کیلومتر چهار تخته در شرکت واگن پارس اراک طی 9 ماه ساخته شده اند.
سعیدی افزود: شرکت راه آهن شرقی با 20 سال سابقه کار در بخش حمل و نقل بار و مسافر در حال حاضر دارای 600 دستگاه انواع واگن باری، حمل مواد شیمیایی و مواد معدنی است.
وی اظهار کرد: ظرفیت اسمی این شرکت سالیانه یک میلیون و 240 هزار مسافر و 50 میلیون تن بار می باشد که با افزایش 20 واگن از اول سال به مجموعه این شرکت 220هزار نفر به ظرفیت اسمی آن افزوده خواهد شد.
سعیدی یادآور شد: علاوه بر تحویل 9 دستگاه واگن از شرکت واگن پارس قرار داد ساخت 11 دستگاه واگن دیگر را هم با این شرکت منعقد نموده ایم.
عقد قرارد داد ساخت 25 دستگاه واگن وی آی پی با شرکت واگن پارس اراک
مدیرعامل شرکت راه آهن بنیاد شرقی ادامه داد: توسعه صنعت ریلی و کیفیت این صنعت از اهداف این شرکت به شمار می رود؛ بنابراین عقد قرارد داد ساخت 25 دستگاه واگن وی آی پی با شرکت واگن پارس اراک هم از برنامه های این شرکت در راستای توسعه صنعت ریلی کشور بشمار می رود.
رئیس هیات مدیره شرکت واگن پارس هم در این مراسم گفت: نیمی از نیازهای سالانه واگن کشور در شرکت واگن پارس اراک طی 4 سال تامین خواهد شد.
قنبری افزود: نیاز کشور به بیش از 700 دستگاه واگن مسافری و پنج هزار واگن باری است که مقرر شده است مجموعا 400دستگاه واگن مسافری در شرکت واگن پارس اراک ساخته شود.
در پایان این مراسم واگن های مسافری 160 کیلومتر ساخته شده در شرکت واگن پارس اراک با حضور مسئولین کشوری و استانی تحویل شرکت راه آهن بنیاد شرقی شد.
شرکت واگن پارس با هدف تامین نیازهای راه آهن کشور و با مشارکت سازمان گسترش و نوسازی و راه آهن ایران در سال 53 تاسیس و عملیات ایجاد کارخانه آن در زمینی به مساحت حدود 331 هزار مارمربع با زیربنای 1150 هزار مترمربع در شهرستان اراک انجام و این شرکت در سال 63 افتتاح شد.
این کارخانه با عنایت به اهمیت صنعت ریلی در کشور و در راستای توسعه و گسترش این صنعت در شهر اراک تاسیس شده است. صنعت ریلی یکی از صنعت های مهم و مورد تاکید در کشور می باشد و توسعه این صنعت ضمن درآمدزایی و رونق اقتصادی کشور می تواند در مصرف سوخت، کاهش تصادفات جاده ای و ایجاد اشتغالزایی در کشور نیز تاثیرگذار باشد.
نظر شما